Omplaceringar

Nedan finns de omplaceringar som skickats in till föreningen.För personlig kontakt med valpförmedlare, kontakta Yvonne Johansson, 073-020 59 91.

Vi är ett gift par i 70-åråldern som förlorat vår älskade Heeler, kallad Caesar eller C.
Vi bor visseligen i Stockholm, men har goda möjligheter till rekreation och långa promenader i Nackareservatet som ligger alldeles här utanför.
C blev 14 år sånär som på 3 mån. Och saknaden är mycket stor i vår vardag. Varje moment man ska göra där C på något sätt varit inblandad och som ständigt återkommer i vardagen, påminns man om att han inte längre finns.
C var en otroligt fin kille med bra humör och stor klokhet.
Eftersom vi tycker att det skulle vara egoistiskt och oansvarigt att skaffa en valp vid vår ålder så hoppades vi att det kanske finns en Heeler någonstans därute som behöver ett hem och som skulle kunna få det hos oss.
Vi har båda haft hundar i vår närhet tidigare i livet. Jag har bl.a. haft 2 st Dobermann och varit aktiv i en brukshundskubb.
Det som skiljer dessa erfarenheter från tiden med C var ju att han var en förhållandevis liten hund och därmed så mycket lättare att ta med sig, nästan överallt.

Stockholm den 16/8 2017

Brita Dufmats-Derwén,


Kontakt:
brita@dufmats.s
0705-677677

Marco

Har insett att jag inte är det rätta hemmet för min 20 månader gamla LH hane Marco.

Marco har vuxit upp i centrala Oslo tillsamans med mig, har grundläggande lydnad, enmanshund, älskar klicker träning, saknar jakt instinkt och håller sig nära när vi är ute, är rumsren och kan vara ensam hemma. Bil och kollektiv trafik går bra.

Han är tyvär väldigt osäker på nya människor, det tar honom tid att ta in nya människor. 
Jag har ett stort umgänge och ofta gäster på besök. Och det är otroligt stressigt för honom. De vänner som ofta kommer på besök är inga problem. 

En trevlig och enkel hund för den som gärna har en hund som knyter sig stark till sin ägare, som inte har massa människor på besök hemma. Som inte har eller ska skaffa barn. Så är han en härlig hund med massor av personlighet.

Han är från kennel Limebrooks, och befinner sig i norra dalarna.
IMG_1916

Kontakt:
moagauffin@gmail.com