Omplaceringar

Nedan finns de omplaceringar som skickats in till föreningen. Vill du ha en annons här? Läs våra regler och skicka underlag för annonsen till Malin Lindholm. För personlig kontakt med valpförmedlare, kontakta Yvonne Johansson, 073-020 59 91.

”En av våra vuxna hundar, Tia född 2013, söker egen ny familj att tillhöra. Hon är ingen problemhund, är rumsren, glad & pigg,och kan vara ensam några timmar. Ej till barnfamilj då hon ej är van vid barn & katt. Skulle nog älska att bli ensamhund om möjligt.

Säljes med full besittningsrätt för köparen i enlighet med Svenska Kennelklubbens regler och avtal, ev kan vi tänka oss att sälja på s k halvfoder. För mer information om dessa avtal, läs här: https://www.skk.se/…/…/nar-du-hamtar-din-valp/avtal-vid-kop/

Låter det intressant? För att få veta mer och som en första kontakt, mejla oss på kennel@stoltaebbas.se med information om er själva, familjeliv, ev tidigare hunderfarenheter samt kontaktuppgifter. Frågor besvaras ej här.

Vi förbehåller oss rätten att tacka nej om det inte känns som rätt hem, det viktiga för oss är att hunden får det bra. ”
Erika & Kent Karlsson
Kennel Stolta Ebbas

 


Kontakt:
kennel@stoltaebbas.se
+46 (0)76 32 165 05

Marco

Har insett att jag inte är det rätta hemmet för min 20 månader gamla LH hane Marco.

Marco har vuxit upp i centrala Oslo tillsamans med mig, har grundläggande lydnad, enmanshund, älskar klicker träning, saknar jakt instinkt och håller sig nära när vi är ute, är rumsren och kan vara ensam hemma. Bil och kollektiv trafik går bra.

Han är tyvär väldigt osäker på nya människor, det tar honom tid att ta in nya människor. 
Jag har ett stort umgänge och ofta gäster på besök. Och det är otroligt stressigt för honom. De vänner som ofta kommer på besök är inga problem. 

En trevlig och enkel hund för den som gärna har en hund som knyter sig stark till sin ägare, som inte har massa människor på besök hemma. Som inte har eller ska skaffa barn. Så är han en härlig hund med massor av personlighet.

Han är från kennel Limebrooks, och befinner sig i norra dalarna.
IMG_1916

Kontakt:
moagauffin@gmail.com