Omplaceringar

Nedan finns de omplaceringar som skickats in till föreningen. Vill du sätta in en annons ? Läs våra regler och skicka underlag för annonsen till Malin Lindholm. För personlig kontakt med valpförmedlare, kontakta Loulou Eklund, .0152-201 91

Gösta

Med anledning av att Rexstars Gösta tyvärr inte längre kan bo hos sin fodervärdsfamilj söker vi nu ett nytt aktivt hem till Gösta. Han är en robust, pigg och glad heelerkille på tre år, ingen problemhund. Gösta är van vid barn i alla åldrar och han älskar att få gå långa promenader i skogen. Vid frågor och intresse hör av er direkt till mig.

 


Kontakt:
rene.rexstars@hotmail.com
0763-155560

Berra

Vi har fått ta ett tungt och svårt beslut, vår Berra mår inte bra i en flock, han skulle behöva vara ensam hund.
Så vi söker ett nytt hem till honom, där han är ensam hund.
Berra (Hummelåsens Cosy Captain Camenbert) 20161111
Kastrerad 2018 och även opererad för medial patellaluxation 2018.
Han har alltid varit lätt stressad, och kan ställa sig att skälla rakt ut genom ett fönster utan att det är något där. Han kan fara upp som skjuten ur en kanon och börjar skälla utan att något hänt, för att han tycker att han hör något. Går jag i närheten av någon av våra ytterdörrar, sätter han igång att skälla i gäll fasett, trots att jag bara passerar dem. Han skäller för att komma ut, och tok skäller när han kommer ut osv.
Han har separations ångest.
Redan på valpkursen hade han svårt med andra hundar.
Kommer någon av de andra hundarna (vinthundar) nära mig börjar han morra och nu mera även attackera dem. Han rent vaktar mig mot dem, har även blivit att han vaktar mina assistenter och andra kvinnor mot de andra hundarna. Jag kan alltså inte klappa eller jobba med dem för då sätter han igång. Senaste tiden har de andra hundarna gett svar på tal och det blir hård hänt.
Allt detta gör det svårare och svårare att få lugn och trygghet i flocken för alla hundarna.
Berra behöver få jobba med hjärnan så mycket mer än jag kan ge honom, han var duktig på Nosework när han var unghund, men det är svårt att komma iväg med honom nu, pga avstånd. Har kommit på att han lärt sig vissa ord, så som ”Hej” och han sätter igång att skälla trots att jag sa det i telefonen och inte någon fysisk person. Så han har lätt att lära, blir bara ”fel” reaktion på det hela.
Han är inte super på koppelgående, men håller sig oftast nära utan koppel. Trots knäluxations operation så springer han obehindrat och länge. Att hoppa är egentligen inga problem, men ibland får han för sig att ”han kan inte”.
Han sover i sängen, och får han som han vill helst under täcket.
Är super gosig och mysig, om inte stressen tar över.
Är det någon här som kan ge Berra mera ensam lugn där han får blomma ut till den goa hund han i grund och botten är?
Skicka ett mail till mig, med frågor eller intresse.

 

 


Kontakt:
tinna@bahnhof.se