Halloj alla medlemmar.

Det blev inget Heeler-Nytt i oktober och detta pga bristande material. Vi har nästan ingenting just nu att ha med, vilket är jättetråkigt.
Inför decembernumret, som då blir en nr 5-6 tänkte vi göra en kombo av julnummer med fina vinter- och julbilder och samtidigt en hanhundsspecial.

Så alla ni med hanhundar. Det spelar ingen roll om din hund är utställd eller tävlad i någon gren – eller om den är högt meriterad. Alla bidrag är välkomna. Vi vill ha bild på din hanhund, kennelnamn (och vardagsnamn) samt gärna föräldrarnas namn och så en liten beskrivning av din grabb hur han är att leva med 🙂

Så passa på nu att göra reklam för din hanhund. Senast 15:e december vill vi ha ditt biddrag på webmaster@lancashireheeler.se

Vi vill givetvis som vanligt även ha små berättelser. Vardagen med din hund eller om ni varit med om något speciellt. Allt är av intresse för läsarna. Och givetvis vinter- och julbilder till kommande nummer 🙂

/Redaktionen