Hemma igen efter en jättetrevlig helg med Heeler-vänner i Eskilstuna! Tillsammans har vi gjort ett förslag på uppdatering av RAS och vi har också genomfört en träff om vår ras och hur vi tänker runt fokusområden framåt.
Tusen tusen tack till er alla! Tack till mina två kollegor i avelskommitten för SLHK, Loulou Eklund och Christine Hellmér. Utan er hade vi inte fixat detta! Tack till resten av styrelsen som stöttat och hjälpt till med planer och förberedelser, ni är ett härligt gäng! Tack till alla uppfödare, hanhundsägare,medlemmar och intresserade som deltog och bidrog med värdefulla synpunkter och då ett särskilt tack till Therese Löf, Linn Broström, Charlotta Bentzen samt Catharina Almroth som lovat att uppdatera det gamla RAS med ny text och information. Vi beslutade även att be Sophia Adrian om hjälp med att uppdatera texten om avel, så när Sophia fått frågan hoppas vi att hon tackar ja, så tack på förhand!

Vi beräknas vara klara med en uppdaterad version av RAS 2020 på Alla-hjärtans- dag 2019 och då lägger vi ut versionen på vår hemsida för genomläsning så att vi sedan kan slå fast det på årsmötet. Än en gång, tack alla! ❤

//Susanne Nilsson