Rasmonter Stockholms-mässan

Då är det dags att anmäla sig för att stå i vår monter i Stockholm på Stockholm hundmässa 2019, 14-15 december. I år har SKK bestämt att alla montrar ska ha bemanning på plats senast en halvtimme innan bedömningen börjar och de flesta ringar börjar 09.00. Vi behöver dig som känner att du kan prata om rasen och som har en egen klappvänlig och social Heeler att ta med dig till montern. Om du deltager på utställningen eller på någon tävling på mässan så har du möjlighet att gå in med din nummerlapp eller inträdesbiljett. Under utställningsdagen hoppas vi att ni som ställer ut vill bemanna montern antingen före eller efter det att ni har varit i ringen. Ni står tillsammans med någon annan person, dvs två och två, och båda måste ha med sig en hund så att besökarna får se så mycket som möjligt av vår ras. Välkomna att gå in och anmäla er så snabbt som möjligt via denna länk: Anmälan till rasmonter

Kommentarer inaktiverade.